Datorer är ett skräp

och ”kylarfläkten” var inte felet för nu är datorn frusen igen. Det måste vara något med bildskärmskortet eller… Nu ger jag upp min dator och lånar den gode Kallemannens. Det finns en del nackdelar med det och mail som ligger i min dator förblir obesvarade tills jag har en fungerande dator. Likaså alla ftpinloggningar och så det viktigaste av allt, min CV och en del jobb jag tänkte ringa på i morgon. Får se hur vi löser detta.
Morsdag idag och ringt mamma har jag gjort 🙂
och glad blev mamma. Mamma fick sitt redan igår av syster yster som tog hand om morsdageriet nere i Göteborg. KA gjorde så gulligt åt mig i morse, ljus en Triss och kaffe.
Fröken som bor mitt emot är nog arg på oss för att vi inte lånar ut tv´n så hon har inte hört av sig alls men det väntade jag mig inte heller. Besviken? Ja, lite men mest arg på det enorma egenintresset när det gäller fröken själv men inte varken mig eller KA. Vi har satt alla bromsar på vad gäller fröken och det gäller allt. Hon ringde just men det var för att låna bilen på fredag och inget annat och ett nej är ett nej hur många gånger det än frågas. Egentligen skall jag väl inte skriva när jag är arg men det är så här att det går att ge, ge, ge och ge men blir gensvaret en spottloska (ingen riktig utan mer bildligt) i ansiktet så tar den orken till slut helt slut. Efter sju års givande, sönderslitande och sönderstressande så är det bra nu. Vi behöver energin till oss själva just nu.
Gardinerna hänger uppe
och hemmet ser ganska skapligt ut. KA har slitit som attan med sitt projekt och jag läste ut en bok idag. Satt i morgonrocken till efter 14:30 när jag fick skrämslehicka av att klockan rusat iväg. Bara för att jag satt och njöt av tillvaron försvann dagen. Vi hann med en stund på balkongen och så har vi ätit resterna från i fredags. Snart skall sängen bäddas (sängkläderna har hängt ute så jag får kanske nysanfall hela natten).
Marknaden igår var mysig och nyttig
för själen. Vi promenerade omkring i ca fyra timmar och höften talade om att latmasken var väldigt otränad på promenader i natur terräng. Vädret var perfekt, varken för varmt eller blöt. Vi fikade där och bänkade oss i gräset med en nöjd och belåten Mannfred som både åt varmkorv och smörgås.
När vi var på väg till bilen stannade KA och jag skulle hämta bilen. Jag satt i bilen och undrade om han hade fastnat där men så var inte fallet. En nöjd och väldigt belåten KA kom leende mot bilen och visade mig sitt fynd. Sju pipor för 200:- och fina är dom också- Piporna är väl rengjorda och nybadade (i whisky för att döda eventuella bakterier). Tänk vilken lycka en gammal pipa kan vara ibland.
Väl hemma igen blev det grillningen och mätta blev vi. Kikade på tv och jag satt faktiskt och lyssnade på nästan varenda låt. Kommentarer har jag inga, det finns andra som massakrerar det hela bättre än jag 😉
KA skall återfå sin
dator så går jag och röker lite till. En liten sak, det är väl ingen som missat lille bilden på junior Malte. Vilken bild på en underbar och full i bus Malte. Klicka på bilden så syns det bättre. KA har förresten också lite kuliga bilder men han tar väl tid på sig antar jag. Det är Mannfred på mitt huvud på väg till bilen igår.
Ha en fin kväll
både mammor och pappor, tjejer och killar, systrar och bröder. Tills en hel dator 😉

Bookmark the permalink.

Comments are closed.