En ny dag, solen skiner

och alla möjligheterna finns till att den kan bli bra. Det finns dock någa aber som kan hindra det hela till att bli det vi vill. Jag är inte helt kry, snuvig och aningen hänging. KA har ont i ryggen och är inte helt återställd från vad det nu var som drabbade honom i veckan.
Det kuligaste av allt blir iaf en träff med Shw med familj . Vi, vi och vi, Mannfred med päron 🙂 är bjudna på middag. Jag var hemskt osäker på om det var okej att komma med eventuella baciller i släptåg men efter samtal med J så är inte församlingen så knusslig. Det gläder oss båda för detta möte har vi faktiskt sett fram emot länge nu.
Fånigt kanske med efter samtalet med J kände jag mig som ett litet uppspelt barn och började fara omkring så KA sa åt mig att göra mig klar istället. Klockan är rätt mycket redan och vi har inte ens ätit frukost så kanske en liten frunch inte vore så dumt, särskilt int efter alla 15 koppar kaffe jag redan druckit.
Nu överdrev jag men det har blivit en del koppar kaffe tillsammans med en helt värdelös bok. Jag äter böcker nästan och har inte svårt för att läsa men New York Trilogin av Paul Auster är nog något i segaste vägen för mig. jag har skummat igenom den första delen och är resten likadant lägger jag boken på hyllan.
Ibland får jag en känsla av att allt
bara blir rörigare och mer ostrukturerat ju längre tiden går och ovissheten består. Det blev inga samtal i veckan om hur vi går vidare och vad vi eventuellt kan göra åt saken själva. Vi tar nya tag i veckan som kommer.
Nu kom sonen med bilen
och vi skall äta frukost tillsammans.
I går cyklade jag men inte idag
för idag är det Igge´s födelsedag.
GRATTIS!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

  2. Pingback: Förr hände detta | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.