Roligare saker finns det

än att vara sjuk. Jag förstår heller inte för jag har ju nyss varit sjuk och jag är inte sjuk vanligtvis. Försöker få lite ork och energi från någonstans eftersom skolan börjar klockan 12. Det är bara 3 timmar men iaf. Särskilt populärt blir det kanske inte heller men jag kan sitta tyst och snäll så märks det kanske inte så mycket.
Nedresan blev sen och aningen rörig
eftersom fröken ville åka via Borås och då särskilt Cellbes. Cellbes hade missat ett paket och det kunde vi få hämta. Det gick fortare än vi först trodde. Resesällskapet kunde vi ha satt munkavle på. Som vanligt kördes det fel i Tingstadstunneln och vi for runt samma gator och sedan ut via Backaplan. Jag begriper inte varför jag alltid kör fel där.
Mamma och moster hade maten klar och väntade på oss när vi kom fram. Vi lastade av Tessans packning hos syrran och så åkte vi till mamma för att äta.
Lördagen var tänkt för lite blomsterinköp och så ett besök hos Arto och M. Dagen började först med allmän allsång (när jag låg i sängen) av tanterna och KA och Mannfred var med på ett litet hörn.
Jag hade bett KA att inte säga ett smack om att jag fyllde år och det gjorde han inte heller men det visste dom båda ändå. Kaffe, bullar, sällskap, gott mousserande vin och en present.
Tiden var emot oss men det var skönt att vara där den stunden som blev. Sheeba (deras kära pälsboll) brydde sig inte alls om Mannfred utan den ena satt i mitt knä och den andra där han trivs bäst, på huvudet. Märkligt ändå men jag tror katter trots deras jaktinstinkt begriper att vissa fåglar liksom tillhör familjen. Sheeba hade inte en enda tendens till att ta Mannfred även om hon kikade lite slött.
Åter hos mamma blev det mat och så väntade vi in lillebror som skulle komma vid 20 tiden. Syrrans barn och Tessan kom ungefär samtidigt och så blev det lite tårta kombinerat med trivsel.
Söndagen var vigd åt mamma och hennes stora dag (fyller den 13:e, måndag) Syrran och hennes sambo hade redan fixat maten och tillbehören så hjälp ville dom inte ha. Det blev en fin dag för mamma och glad var hon när dagen var slut. Vi blev så mätta så ingen orkade med osten med tillbehör. Presenterna fick mamma under söndagen och glad blev hon. Teater på fredag, Galenskaparna på Lorenzbergsteatern, pengar, vacker tavla och mer pengar. Nu kan hon köpa dom målartillbehör hon själv önskar vilket var tanken.
Måndag tog jag en plasttulipan och sjöng en snutt för mamma. Trots att jag var upp tidigt var hon redan vaken. Tulipanen gick hem iaf vilket var bra. Vi tog det lugnt hela dagen. Vi åt god mat och sedan kom syrran med familj och Tessan så firade vi med tårta och så den goda osten som blev över dagen före.
Det är inte alla som firar i 3 dagar men det blev lite så denna gång. Så var det dags för hemfärd. Tanken var att åka förbi Tiina men vi trodde inte hon ville ha bacillbesök så vi lät henne bestämma det själv. Orken fanns inte egentligen och KA som mådde minst dåligt körde hela vägen hem. Det gick relativt smärtfritt trots munkavleönskan på hon därbak. Jag höll på att dumpa henne i Örebro men hon fick stanna kvar.
Livet är inte lätt alla gånger även om man gör så gott man kan.
Nu måste jag ta mig i kragen för minuterna försvinner och snart måste vi dra till skolan.
En sak, tyck inte synd om mig för det gör jag väldigt bra själv just nu ;).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.