Vi lyckades

och jag ljuger inte. Just nu är syrran och co uppe hos fröken, KA och jag sitter och undrar om vi lever eller inte. Vi har fikat, vi har pratat och varit en del vändor på balkongen. En sak är kvar men den var inte livsviktig och det är Mannefreddes bur och en sak är säker, den springer inte bort till en annan dag.
Segertecknet (bilderna är klickbara)
missar väl ingen och det var på Kalleman Jonssons önskemål.
yes_web.jpghall2_web.jpgfardigt_for_fika_web.jpg
En snabbsväng till affären så att vi har lite mer i kylen än som finns nu och sedan lite gott att knapra på när gänget kommer ner igen. Efter det är det väl semester hoppas jag.
Dagen har även varit solig, regnet kom lagom när syrran och co svängde in på parkeringen strax före 18. Nu röker vi ute och det går bra det med för lillfröken Jossan är asthmatiker och Göran har slutat röka och hänsyn det tar vi. Latmasken får träna och den är ju bara min stora last.
Mitt surferi lär bli aningen knapp under veckan som kommer men jag har annat för mig än att sitta vid datorn och det är skönt och väldigt roligt.
Jo, lite bildbevis kommer här så ingen tror att vi ljuger. För den delen behövde vi inte gömma något i sovrummet under sängen, vi fick till det ändå. Hur vi lyckades det vet jag inte men resultatet är där.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.