Kvälls/nattmangling om 2 timmar

och just i kväll hade jag gett vad som helst för att stanna hemma. Jag är så trött så jag vet inte riktigt var jag skall ta vägen, det beror på alldeles för lite sömn dom senaste dagarna :(. KA sover och jag tar hand om våra kära marodörer, Kurt och Mannfred. Jag kanske kan slumra på vägen in.

Förhoppningen är en lugn kväll och värmen är ju borta så av den anledningen blir det väl mindre med ungar ute.

Äntligen helg!

Det känns riktigt skönt, synd bara att den är så förbenat kort. Nästa vecka blir det kort arbetsvecka för mig, jag har tagit ut 2 semesterdagar på torsdag och fredag. Tanken var att göra ingenting och få ha 4 lediga dagar tillsammans men redan på torsdag morgon skal jag vara till Reumatologen på Karolinska, ja, ja. Lika bra att kolla allt när dom ändå håller på. Sist blir det väl Neurologen för annat tror jag inte det är om ens det. Jag får väl skylla på mitt arv 🙂

Tessans mage är underbart stor, kanske har dom räknat fel eftersom osäkerhet råder om datumet, det kan rent av bli mycket tidigare, barnmorskan sa var ”beredd med väskan redan i slutet av november”. Spännande blir det oavsett. Stämmer det dom sagt så är det 23:e veckan och lite plus. En ond baksida är foglossning men kanske hjälper bältet som kommer nästa vecka, åtminstone lindra en aning vilket inte vore så tokigt.Jag hade tur för jag hade ingen foglossning som jag minns och då kan jag inte ha haft det.

Ha en trevlig kväll och gör nu inget dumt. Gör du något dumt så gör bara sådant jag skulle ha gjort 🙂

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.