r2´s Radiodagbok

från tiden innan bloggar fanns, reload/dagbok på nätet hette det då, och som gick av stapeln 2002 eller 2003, är osäker och det spelar kanske ingen roll. Jag har tjatat om kopior på inspelningen sedan jag fick veta att käre Jontas spelade in dessa, ni vet innan allt gick att göra elektroniskt för vanliga privatpersoner typ, alltså vanlig kasettbandspelare. För någon dag sedan skrev Jontas om hur enkelt det var att lägga över dom till mp3 och jag där direkt.

Äntligen har jag kunnat lyssna på alla 7 inspelningarna och det var härligt. En person med ljuvlig radioröst (även mysig röst i vanliga livet också). Vi var kvar en dag längre i Göteborg bara för att få höra ett avsnitt. Det var en fredag morgon och KA kände direkt igen avsnittet det gällde, jag trodde det var avsnittet före. ”Gamla tanter faller som furor” var vad vi hörde.

Helt meningslöst vetande för dom som inte var med då när det begav sig men för andra kanske det är kul att veta. Jag vet att det var en del som bodde på fel plats så man inte kunde lyssna och på den tiden fanns inte arkivet på någon webb inte. Det har hänt mycket sedan dess vad gäller webben.

För den deln så kanske dom finns i något arkiv i dag, det har jag inte tänkt på.

God natt!

Svarar på kommentarerna i morgon kväll, måste i säng.

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Pingback: En radiodagbok | Carina´s tankar - Tankeboken

  2. Jontas: Ledsen att jag tog sådan tid på mig att svara men kvällarna och orken tog bara slut.
    Det låter kul men jag vetesjutton om jag skulle vilja lyssna på min egen röst ;). Har du tid att kika på variant eller så för säkert finns det intressenter som gärna skulle hänga på eller så inte. tanken låter lite lockande.

  3. Man kanske skulle börja med podradio? Äh. Krångligt, tar tid. Men det skulle vara kul om man var några stycken som på en blogg samlade ihop sina ”podradiosar”. Som en privat radiopod-community på en allmän blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.