Ja vi elsker dette landet #blogg100

En helmysig kväll blev det och flaggor fick vi upp också. Egenuppfinning från KA. Vi hade ingen fasadflagga och inga fanns att köpa någonstans, dom var slut. Vi skrev ut 2 norska och 2 svenska flaggor i A4 format. Efter lång torktid så satte vi en av varje i en plastficka så vips hade vi en komboflagga på pinne 😉

BalkongsidanAltansidan

(Korten på flaggorna togs den 18 maj, hade glömt fota i går)

Det var mysigt, gott och alla blev mätta. Roligast var att alla verkade trivas med varandra och hade massor att prata om. Häftigast var att Anneli och Sofia kom på Annelis hoj men tyvärr tänkte jag inte på att ta kort när dom for iväg.
Efter maten
Mysigt och nyttigt med besök. Grillspett man plockar ihop själv är, i mina ögon, ett bra koncept och skulle det inte finnas något att prata om så pratar man iaf om det man plockar ihop och sätter på grillen. Fast här saknades inte samtalsämnen även om flera inte hade träffats tidigare.

Från vänster är det Britta, Runa, Eva, Sofia, Anneli och så Gunnar. KA och jag plockade väl för han är inte heller med. Han satt mellan Runa och Eva.

Tusen tack för att ni  kom och hoppas vi ses snart igen. i morgon skall vi särskilt heja på Jocke som inte kunde komma med Anneli och Sofia eftersom han då befann sig i Trosa för att cykla Trosaloppet, 9 mil på cykel, fy sjutton och heja dig Jocke.

#blogg100 inlägg 78 av 100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.