Ny luftmadrass

som en viss Ka lyckades punktera så fort den var uppblåst. Den första som vi blåset upp igår märktes efter en liten stund att luften liksom ”föflann” och ja, sova på den gick ju inte och det blev soffan för oss och en sak är säker en natt går det men inte fler – det är ingen bäddsoffa utan en hörnsoffa i skin med allt vad det innebär av problem. Vi for alltså iväg efter att vi alla kommit hem för efter dagens eskapader för att köpa en ny. KA och Göran (syrrans sambo) blåste upp den med en elektrisk pump och så skulle KA prova den och slängde ner den på golvet och lade sig själv på den samtidigt pös det väldigt från madrassen.
Gissa vad?! Jo, Kalleman Jonsson slängde ner den på en list som låg åt fel håll, med spisidan uppåt och en spik kvar (en gammal list som är som ny och som vi utifallatt vi bor kvar tänkt återanvända) och ja punka på den nya sovbäddmadrassen var trasig. En lagningslapp och torktid ser ut att kunna lösa det dilemmat fast nog är det f*n med en ny för 298:- som måste lagas det första man gör fast jag skyller på whiskeyn som dessutom är god enligt herrarna.
Dagen
har vi använt till att göra stan och fötterna är mörare än märast och mina stackars knän känner av finsandaler och kullerstenar. Syrran tyckte att det är till att börja bli gammal och ja men jag är ung ändå ;).
Josefin sover och mamma har lagt sig, KA och Göran sitter och gaggar i kökte och syrran har nästan somnat framför tvn. Andreas och Daniel sover hos Tessan och Tommy. Vårat Mannfredrum har vi gjort så att där finns två sovplatser för dubbelmadrasser (sovmadrasser inte vanliga luftmadrasser) med lite skiljevägg mellan och snart är det väl dags för oss också.
Jag tänkte skriva ett mail eller fler men mamma sover i vårt sovrum och det är här datorerna är så jag får fortsätta i morgon för nu är det släckt så jag säger godnatt till var och en. Jag skall dricka upp mitt vin och sedan glo lite på chicago Hope innan det är slut och titta lite på systeryster.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.