Semester från måndag, hurra!

Bara vädret blir aningen bättre så blir vi alla nöjda. Vi skall röja, röja och röja både garderober och vårt gamla x-tra rum och förrådet. Träffa norrlänningar, nattvandra och slöa.

Man kan ju se det som att semestern redan börjat om det inte vore att jag har minst 2 timmars praktiskt jobb på jobbet kvar och 7 tulldeklarationer som jag skall göra hemma innan kvällen tar vid.

Vi är utbjudna på middag och et känns stort, lite fånigt kanske men vi har inte varit ute och ätit på länge. Skall bli gott, trevligt och mättande på Bistro Boheme Vi kanske skall börja passa papegojor både då och nu så vi får gå ut ibland, umgås med trevliga människor och åtnjuta känslan av socialt umgänge 🙂 Skämt åsido, det var Farbror Melkers församling som varit på semester.

22 månader kvar, bara 22 månader kvar och gissa om jag längtar dit. Fast först längtar jag till slutet på januari/början på februari 2008 till att ett litet underverk skall titta ut. Frökens mage är tjusig och fin redan, tänk vilken känsla av att något faktiskt växer däri. Hmmm, jag minns!

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Kalle: Ta det lugnt? Det känns som att det är det enda vi kan göra sorgligt nog. Förstår vad du menar och ja, vi skall ta det lugnt.
  Ha en underbar semester ni också och jag hoppas verkligen att ni slipper regnkaos nu när det närmar sig ett nytt regnoväder neråt.
  Hoppas ni får en fin båtdag också och att landkrabborna får detsamma. Foton vill vi gärna se.
  Ha en fin födelsedag på er alla 3 firare tillsammans med övriga i församlingen i morgon.

 3. Grattis till semestern, jag vet hur bra det känns att börja den på Måndag.
  Ta det lungt!

 4. Tonårsmorsa: Det känns stort och jag är så tacksam att Tessan inte startade lika tidigt som jag, lite skillnad på 27 och 17 år, eller hur? 🙂
  Det skall bli kul med norrlänningarna också men det är 2 veckor kvar innan. Semestern har börjat bra med fredagskvällen och lördagskvällen.
  Sköt om dig och skriv, jag får mig många skratt till livs när jag läser det du skriver. Du har helt underbara ungar och ett härligt sätt att beskriva olika situationer. Jag känner igen en del för även om jag ”bara” hade ett barn så hade vi typ en ungdomsgård hemma och det var ungefär som hemma hos er.
  Din stackars hårborste, dina parfymer, tvättkorgar osv, osv. För att inte tala om ditt vildmarksliv kontra långa naglar.
  Tack Tonårsmorsa, du förgyller iaf min vardag.
  Kram på dig.

 5. Nina: Tack, det kändes väldigt lyxigt och ovant men gissa vad roligt det var och gott dessutom, både maten och vinet.
  Kul att du gillade bilden med Melker i håret.
  Ja, Mormor, låter stort på något sätt. Tessan mår inte bra men vi satsar på att hennes MS snart lägger sig på den gravida kvinnans nivå, dvs dom flesta med MS blir helt plötsligt mycket friskare under graviditeten. Bli friskare är fel beskrivet men dom mår tusan så muycket bättre och det upplevs som friskt.

 6. Monica: Ja, underbart och mot alla odds. Märkligt men det är långt kvar så jag försöker förvänta ingenting men det är svårt att låta bli.
  Middagen var mer än trevlig, hoppas Eva och Gunnar tyckte det också. Det var gott också 🙂
  Semestern har börjat bra med middag i fredagskväll och nattvandrande med en kort visit på bloggträffen på Hirschenkeller innan.
  Puss!

 7. Vad kul att bli mormor, näst efter att få egna barn, måste det vara det största?!!
  Roligt att träffa trevliga norrlänningar också…!! 😉 Kram!

 8. Va skönt för er att få komma ut och ha det trevligt.Det är ni verkligen värda.
  Förstår att ni längtar.
  Kul att du ska bli mormor Carina. 🙂
  Hoppas dotran din mår bra.

 9. Så himla roligt, grattis mormor! 😉 Har full förståelse för hur du sitter och räknar ner…
  Önskar dig en fin semester, hoppas att middagen var trevlig igår.
  *Kram!*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.