Middagen blev både god och trevlig

trots att vi kom några minuter sent. Det tog längre tid att gå dit från Centralen än vi trodde. Vitt vin och lite prat, rött vin och entrecote, massa prat, rökpaus ute, kaffe och glass med årets första (och som det verkar) enda jordgubbe mera prat, rökpaus ute och så dags att vandra hemåt.

Det var väldigt roligt och kändes som en superbra början på semestern. Tack Eva och Gunnar för en kanoonkväll.

När vi sagt hejdå och tack för oss vid Åhléns gick vi mot Centralen för att ta pendeltåget hem och mötte Farsor och Morsor på Stan. 2 Farsor var från förr i tiden och det var kul att säga hej. Vi skall ut och gå i natt och det skall bli kul det också.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.