Två ”kuliga” kvällar på raken

Det är bäst att passa sig så det inte blir en ovana 😉

Vi hade tänkt nattvandra på fredag men vi gick mycket hellre ut på middag så nattvandringen fick bli på lördag och tråkigt nog blev även bloggträffen samma kväll. Vi tänkte iaf slå två flugor i en smäll och titta förbi Hirschenkeller där träffen skulle vara innan vi gick till möteslokalen för nattvandrandet.

 

”Alla” var där 🙂 Skämt åsido men det var ett gäng glada enthusiaster där så vi sa hej och satte oss bredvid Björn, Bitisbilderbok. Tänk jag har alltid trott att Bitis var en tjej men blev väl varse om att Bitis faktiskt är en kille 😉 Vi har bara varit på två träffar tidigare och den första var också på Hirschenkeller och så var det när Åsa kom till stan och vi träffades på Harry B James

 

Björn har, som vanligt, gjort en suverän karta av servetten, den obligatoriska från bloggträffarnas början.

KistaChic
Bitis Bilderbok
Stationsvakt
Musik27
Solusfemina
Lotten
Annika Bryns Blogg
Blind Höna
Kulturbloggen (liveblogg från träffen)
gatukonst.se

 

På Stationsvakts sida kan man se en videosnutt han spelade in och roligt hade dom för skratten var så där härligt magsugande. Det var roligt att säga hej och min Sprite var väldigt god men sedan var det dags att dra sig mot Klara Östra och kvällens nyttiigheter.

 

Det var ett kärt återstående men en farsa från då när det begav sig. Kul faktiskt och det bästa av allt är att jag känner mig hemma, som att jag hör dit och har landat i något bra.

 

Det känns märkligt men lyckligt kan jag bäst beskriva den känslan. Tänk att det kan kännas lyckligt att få vara ute och gå, gå och gå till mitt i natten. Vi har roligt när vi går och bäst av allt är ändå när inget händer, där vi inte behöver göra något för då har kvällen varit en bra kväll. En bra kväll ur flera aspekter, inga ungar har behövt oss under vårt vandrande och vi har haft en kul kväll själva för det pratas, skrattas och det är bara … härligt.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.